sobota 5. prosince 2009

Pocta MJ při vyhlašování nominací na Grammy...


...2. prosince, kdy byly slavnostně vyhlášeny nominace na ceny Grammy za tento rok, vzdal hold Michaelovi zpěvák Maxwell, a to svou verzí Michaelovi písně The Lady In My Life z MjJ nejúspěšněkšího alba Thriller. Rapper LL Cool J, který nominaci moderoval promluvil o Mikovi jako o hudební legendě, osobnosti cen Grammy a jednom z největších hudebníků všech dob. Právě Michael byl tím, kdo tolik ovlivnil vzhled dnešní hudební scény, svým stylem tance, zpěvu, projevem emocí při vystoupeních a vnímáním hudby způsobem, který přetrvá navždy.



...jen dost dobře nechápu, proč se v Americe těší takové pozornosti právě tyhle Mikovi, sorry, ale předpotopní hity, proč taky někdo nezazpívá MJ´s "Shoud", nebo třeba "Money"...ty mi totiž přijdou, ale je to jen můj názor, mnohem aktuálnější...a zvlaště pak v Americe, když přihlédnu k tomu kolotoči , kolem MJ´s smrti...něco jako reakce na aktuální dění...money, money...money!
...no zase, vezmu-li to z pohledu sedícího v publiku, raději historii než aby to dopadlo, jako třeba se SuperCožeStar, ha?...hold, ukažte mi toho, kdo by to zazpíval...?

Žádné komentáře:

Okomentovat