středa 2. prosince 2009

Film THIS IS IT přichází i do českých kin

Film o jednom z nejpopulárnějších a nejzásadnějších umělců všech dob bude uveden do našich kin 30. října, ve vysokém rozlišení a s digitálním zvukem.


Návštěvníci kin po celém světě se stanou účastníky posledního koncertu Michaela Jacksona doslova v první řadě, a sice ve filmu společností Sony Pictures Entertainment a Sony Music Entertainment "This is it".

Snímek se rodí za plné podpory Estate of Michael Jackson a bude složen ze záznamů stovek hodin zkoušek a záběrů ze zákulisí, jež byly natočeny s využitím nejmodernějších technologií pro digitální záznam zvuku v průběhu příprav nedávno zesnulého zpěváka na chystanou sérii londýnských koncertů. Poskytne jedinečný pohled na umělcovu kariéru a bude obsahovat rozhovory s některými z Jacksonových nejbližších přátel a tvůrčích partnerů.

Naprostá většina materiálů, které budou ve filmu použity, pochází z června 2009 ze STAPLES Center v Los Angeles v Kalifornii a v The Forum v Inglewoodu v Kalifornii, kde se Jackson připravoval na plánovanou sérii padesáti koncertů "This Is It".

Všichni Michaelovi fanoušci tak budou moci nahlédnout do zákulisí zpěvákova života, jak osobního, tak pracovního a poodhalit roušku velkolepé koncertní show, která se chystala a které se už bohužel nedožil.
Michael Jackson, hudební legenda a král popu, oceněn třinácti cenami Grammy, zemřel ve čtvrtek 25. června v losangeleské nemocnici UCLA Medical Center ve věku 50 let.

Veškeré informace o filmu, o jeho natáčení, i vše podstatné o distribuci a předprodeji vstupenek v ČR najdete na speciálně pro MJ fans vytvořený stránkách WWW.Thisisit.com


Zde oficiální trailer k filmu THIS IS IT


Žádné komentáře:

Okomentovat