úterý 8. prosince 2009

Další fakt úlet...parfém z MJ DNA...


...cože to?, Ježiši, do pr...to si snad dělají srandu...?
...nedělají...


Parfémy podle své genetické informace už mají Elvis Presley, Marylin Monroe nebo Napoleon Bonaparte.
Fanouškům zesnulého Krále popu se nabízí další suvenýr, který jim může Michaela Jacksona připomínat. Firma nazvaná MY DNA Fragrance ("Vůně mé DNA") chystá parfém sestavený podle zpěvákovy genetické informace.
Jacksonovu DNA získala z jeho vlasů. Ty získala od Johna Reznikoffa, který má největší sbírku historických vlasů na světě. Vlasy Krále popu v ní pochopitelně nechyběly.(pozn.pis....jak by taky mohly!...)

"DNA je možné získat z vlasů s kořínkem i bez něj. MY DNA Fragrance analyzovala soukromou sbírku vlasů celebrit pana Reznikoffa a teď sestavuje exkluzivní vůně pro jednotlivé celebrity," uvádí se na webové stránce firmy.
Už teď má výrobce parfémů v nabídce vůni á la Katherine Hepburnová, Marilyn Monroe, Elvis Presley nebo Albert Einstein.



Tak to chci vidět, který fanoušek, se honem honem pohrne do parfumérie, aby si lahvičku, jistě mini pidi, ale za moc moc hodně, koupil, a taky ji používal...už jen fakt, že jde o parfém z DNA mého, sorry, musím to tak říct, ale mrtvýho idola, mi nahání husí kůži...trochu ujetě morbidní, nemysléte?
...hold prachy se musí točit, za tepla, jak bych tak nevkusně řekla, rodinka rozprodává jeho věci, sběratelé jeho vlasy, už jen jeho spodní prádlo, či zubní kartáček mi na Aukru chybí...hele, co když o tohle mám zrovna JÁ, zájem...kam že se to mám obrátit...?
...hele, a jak si může vonět parfém z DNA Michaela Jacksona, po růžích?...třeba těch, co měl na rakvi?...joj, to je krutá narážka...no co, začínám se podobat těm, nad jejichž výmysly sama žasnu...tomu se říká splynout s davem...
...drsný, ale obávám se, že pravdivý fakt...

Žádné komentáře:

Okomentovat