úterý 8. prosince 2009

Mikovi děti patří k nejzajímavějším lidem roku...!?


Paris, Prince a Blanket, děti Michaela Jacksona, patří podle americké televizní moderátorky a žurnalistky Barbary Walters k nejzajímavějším lidem tohoto roku.
Do desítky kandidátů ankety Nejzajímavějších lidí roku 2009 zahrnula také tvář reality schow Kate Gosselin, politickou kandidátku Sarah Palin, zpěvačka Lady Gaga, režiséra Tylera Perryho, virtuózkau Bretta Favrea, finalistu osmé série zpěvácké soutěže American Idol Adama Lamberta, televizního a rozhlasového moderátora Glenna Becka a manželku guvernéra státu Jižní Karolína, Jennifer Sanford.
Na výsledek soutěže, a vyhlášení desáté osobnosti si musíme počkat do 9. prosince, kdy televizní stanice ABC odvysílá televizní speciál The 10 Most Fascinating People of 2009.
Minulý rok toto místo obsadil náš milý mistr jako-nobel-pan-ÓóóTlama, sorry, Obama...



...tak nevím, jestli je to zrovna výhra, být v takové anketě první, nejúspěšnější, ...no když vezmem v úvahu, že to vyhrál ÓóóTlama, zajímavý může vlastně taky znamenat divný, stále stejně se smějící, ušatý hošan, co k nám do Prahy raději nepřijede, aby se nemusel sejít s Medvědem v naší krásný zemi v srdci Evropy...pokus o vtip, nevyšlo to...nevadí!


 ...ale mám jeden pozdrav od Mr. Obamy...co fakt stojí za to!

...je to tak...povedené!...
...neodolala jsem...!




"...sorry, jen Vás, pane Óbamo, prostě NEMÁM RÁDA...
...nic osobního...
...to jen ta Nobelovka, kterou jste si skutečně, ale skutečně, a sám jste to dokonce i přiznal, NEZASLOUŽIL!.."

Žádné komentáře:

Okomentovat